11 Nisan 2007
Öğretmenler için deneyim, sınıf yönetiminde ve ders planlamasında en etkili faktörlerden biri. Tecrübeli öğretmenlerle tecrübesiz olanların öğrencileri derse aktif olarak katmak için
11 Nisan 2007
Zeki Birlik: “İyi derecede bilinen en az bir yabancı dil, başvurularda öncelikle dikkat ettiğimiz konulardan biri.”
11 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, Malzeme Teknolojileri Kulübü tarafından organize edilen bir geziyle Eskişehir Sanayi Bölgesi’ndeki bir fabrikayı ziyaret etti.
10 Nisan 2007
Mühendislik Mimarlık Fakültesi’ nde 9 Nisan günü ‘Mimar Sinan’ ı Anma Günü’ etkinlikleri düzenlendi.
10 Nisan 2007
Eskişehir Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Koçak ve beraberindeki heyet Polis Haftası dolayısıyla Anadolu Üniversitesi'ne bir ziyarette bulundu.
09 Nisan 2007
Cezmi Ersöz, Türkiye’de son zamanlarda etnik kimlikler üzerinden siyaset yapılmaya başlanmasının ülkeyi çok tehlikeli bir noktaya getirdiğini söyledi.
09 Nisan 2007
Geldik Gidiyoruz sergisi 22 Nisan’a dek Güzel Sanatlar Fakültesi Galeri-G’de.
09 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Abdüllatif Acarlıoğlu, absürd tiyatronun öncülerinden Eugéne Ionesco'nun Türkiye'deki yansımaları hakkındaki çalışmasını Romanyalı
09 Nisan 2007
5 Nisan Avukatlar Günü, avukatların ve savunma mesleğinin örgütü olan baroların, savunmanın ilk defa örgütlenişini kutladıkları ve sorunlarını paylaştıkları bir gün olmasıyla
08 Nisan 2007
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Kırmızı Salonda gerçekleştirilen “Linux Nedir?” konulu seminere öğrencilerin ilgisi yoğundu.
07 Nisan 2007
Havacılık Kulübü’nün düzenlediği Yamaç Paraşütü Kursu eğitimleri başladı.