13 Eylül 2010
Ramazan Bayramı dolayısıyla bir araya gelen Anadolu Üniversitesi çalışanları, akademik ve idari personeli düzenlenen törende bayramlaştı.
08 Eylül 2010
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayınladı.
03 Eylül 2010
Anadolu Üniversitesinin yeni gelen öğrenciler için kurduğu standlar, kayıtların dördüncü gününde de öğrencilerin hizmetindeydi.
03 Eylül 2010
Çocuk Üniversitesi Uzay Bilimleri Programı’ndan mezun olan öğrenciler sertifikalarını Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nüvit Oktay ile Çocuk Üniversitesi Programları Genel Koordinatörü
02 Eylül 2010
Anadolu Üniversitesi’ne konuk olan Manavgat Belediye Meclis Üyeleri, Yunus Emre ve İki Eylül Kampüsünü gezdiler
01 Eylül 2010
Doç. Dr. Engin Tıraş ve Doç. Dr. Murat Tanışlı ile 3 lisansüstü öğrencinin yer aldığı ve TÜBİTAK TBAG tarafından kabul edilen proje, deney ile teoriyi bir arada bulundurmanın yanı
31 Ağustos 2010
Açıköğretim Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Volkan Yüzer ve Doç. Dr. Gülsün Kurubacak Amerika’da “Transformative Learning And Online Education” başlıklı bir kitap yayınladı.
30 Ağustos 2010
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 88. yıldönümü Eskişehir'de coşkuyla kutlandı.
27 Ağustos 2010
Orta Asya’dan gelen öğrenciler Anadolu Üniversitesi’nde staj yapma imkanı buluyor.
27 Ağustos 2010
Anadolu Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Hakan Uğurlu 800 metre serbest stilde birincilik, 200 metre serbest stilde 3.lük elde etti.
27 Ağustos 2010
4-5 Eylül tarihlerinde yapılacak Açıköğretim Bütünleme Sınavı’nda görev alacak personellere bilgilendirilme toplantısı gerçekleştirildi