05 Haziran 2009
Atlantik Okyanusu üzerinde düşen Air France uçağındaki Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Arp Ana Sanat Dalı Başkanı Öğr. Gör. Fatma Ceren Necipoğlu’nun kaybı üniversitemizde
04 Haziran 2009
Anadolu Üniversitesi Taşbina Restoran’da düzenlenen “Geleneksel EMYO Lezzet Günleri”nde Kayseri mutfağının meşhurları farklı lezzet arayanlar ile buluştu
04 Haziran 2009
Girişimcilik kültürünün gençler arasında yaygınlaştırılmasını hedefleyen “Gençlik için Girişimcilik” semineri Anadolu Üniversitesi’nde gerçekleşti.
03 Haziran 2009
Özgün baskı resminin geçirmiş olduğu evreler, sanat sanat için mi yoksa toplum için mi sorularının cevabı ve daha fazlası “Sanatın gerçekliği ve geçmişle hesaplaşma”
03 Haziran 2009
Aralarında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Fatma Ceren Necipoğlu’nun da bulunduğu 216 yolcuyu taşıyan Air France’a ait uçağın enkazına,
02 Haziran 2009
“İktisat 2” dersi kapsamında kura yoluyla seçilen 15 öğrenciye dağıtılan I-pod’lar ile öğrenciler Anapod ortamından bu dersin ders notlarını takip edebiliyorlar
01 Haziran 2009
Brezilya açıklarında radardan kaybolan Air France'a ait Airbus içindeki 216 yolcudan birinin Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fatma Ceren Necipoğlu olduğu bildirildi.
01 Haziran 2009
Arkeoloji Kulübü'nün düzenlediği gezi Arkeoloji Bölümü mezunlarını bir araya getirdi
01 Haziran 2009
Prof. Dr. Hasan Mandal, “Bor kimyasallarının işlenmesi konusunda ilk sırada İsviçre ardından İzlanda, Danimarka, Almanya ve Türkiye geliyor”
01 Haziran 2009
Serdar Erener: "Reklamcılık özünde kapı kapı dolaşıp mal satmaktır"
29 Mayıs 2009
COLINS Yönetim Kurulu Direktörü Necati Özdağ, kariyer isteyen öğrencilere perakende mimarlığı üzerine girişimlerde bulunmalarını tavsiye etti.