05 Haziran 2008
Kütüphanede eşyanızı unuttuğunuzu düşünüyorsanız hala muhafaza ediliyor alabilir. Geç kalmadınız
04 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı BBCC; Baltık ve Karadeniz üye ülkeleri tarafından düzenlenen “Sürdürülebilir Kalkınma Kültür ve Eğitim Ağı” toplantıları
04 Haziran 2008
Kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programları yaz dönemi kayıtları 2 Haziran’da başlad
04 Haziran 2008
Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD)’nin “2007’nin Başarılı Gazetecileri Ödülleri” töreninde Burcu Durmuşoğlu ve Sevil Köse ödüle layık görüldü.
03 Haziran 2008
Türkiye Mühendislik Dekanları Konseyi Genel Sekreterlik görevine devam eden Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Mandal yaptığı başarılı
03 Haziran 2008
İletişim Bilimleri Fakültesi tarafından Eskişehir’de ilk kez düzenlenen “Sokak Günleri” nde Eskişehir halkı ile üniversite öğrencileri etkinlikleri beraber gerçekleştirdi.
03 Haziran 2008
Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nda 7-14 yaş grubundaki çocuklar için yaz spor okulu açılıyor.
03 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirilen "Sürdürülebilir Kalkınma Kültür ve Eğitim Ağı"nda dünyanın birçok ülkesi bir araya geliyor.
01 Haziran 2008
Erasmus Projesi ile yurtdışına gidecek öğrenciler için “Yurtdışı Tecrübelerinin Paylaşımı” adı altında bir oryantasyon düzenlendi.
01 Haziran 2008
Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi’nde 29–30 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen 7. Eskişehir Kalite Şöleni ünlü şair ve yazar Sunay Akın’ın bir gösterisiyle son buldu.
31 Mayıs 2008
Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen ‘Sporcularda Beslenme’ konulu seminer Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi