25 Şubat 2008
Öğrencilere yurtdışında staj imkanı sunan AIESEC, değişim programlarını üniversitelerde kurduğu standlarda tanıtıyor.
25 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Turizm ve Gezi Kulübü bir ilki gerçekleştirerek, yurtdışına gezi düzenleyen ilk öğrenci kulübü oldu.
25 Şubat 2008
AIESEC-Eskişehir, yurt dışında staj yapmak isteyen öğrenciler için köprü kurmaya hazırlanıyor.
22 Şubat 2008
"Türkiye’de en çok zehirlenmeye neden olan mantar türü Gyromitra Sendromu grubunda bulunan Amonita Pholloides mantarıdır"
22 Şubat 2008
Fen Fakültesi İstatistik Bölümü öğrencileri Eskişehir’de öğrenimini sürdüren öğrencilerin su tüketimine dair bilinçliliğini ölçen bir çalışma gerçekleştirdi.
22 Şubat 2008
Anadolu Üniversites öğrencileri 2007-2008 eğitim öğretim yılı Bahar döneminden itibaren ekle-sil haftasından sonraki üç hafta içinde, danışmanlarının onayı ile zorlandıkları
20 Şubat 2008
Erasmus Öğrenci Değişim Programıyla farklı ülkelerden gelen yabancı öğrencilere Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir’i tanıtmak amacıyla oryantasyon programı düzenlendi.
19 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Fizik Bölümü ve Malzeme Mühendisliği Bölümü tarafından yürütülen projeyi incelemek üzere ASELSAN yetkilileri bir ziyarette bulundu.
19 Şubat 2008
Eskişehir Meslek Yüksek Okulu düzenlediği aşure günüyle öğrencileri sevindirdi.
19 Şubat 2008
Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) çalışanları, Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da Topluma Hizmet Uygulamaları (THU) ders danışmanları ile bir araya geldi.
19 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa Özer, Doç. Dr. Erol Kutlu ve Bilecik Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Serpil