14 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimler Fakültesi Sinema Televizyon Yüksek Lisans Öğrencisi Emine Sevde Yazıcı çalışmasıyla Boğaziçi Üniversitesi tarafından birincisi düzenlenen
14 Aralık 2007
Genç Pazar bayrama özel bu ay ikinci kez Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Tekno Park zemin katta açıldı.
14 Aralık 2007
Üniversitemizin çeşitli birimlerinde akademik çalışmalarını başarıyla tamamlayan birçok öğretim elemanının kadroları değişti.
13 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Doğa Kulübü tarafından Everest Dağı’na tırmanan ikinci Türk olarak bilinen Tunç Fındık’ın “Everest 2007 Tırmanışı ile İlgili Dia Gösterisi ve Söyleşi”
13 Aralık 2007
Milli sporcu Bora Kozanoğlu, dünyada ve Türkiye’de windsurf sporunun yeri ile windsurf kullanma teknikleri hakkında BESYO öğrencilerine bilgi verdi.
13 Aralık 2007
Kurul toplantısında Enstitü yönetim kurulu üye değişimiyle ilgili oylama yapılacak ve bahar döneminde açılacak yüksek lisans ve doktora programlarına karar verilecek.
13 Aralık 2007
AEGEE 6. Olağan Genel Kurul toplantısında gündem yeni etkinlikler ve yıllık stratejik plan tartışmaları dolayısıyla yoğun geçecek
13 Aralık 2007
Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüsnü Dokak “Sanatçı Kimdir” konferansıyla sanat ve sanatçı tanımlarına yönelik kavram kargaşalarını gündeme
13 Aralık 2007
Anadolu Üniversitesi Çağdaş Eğitim Kulübü ilköğretim öğrencilerine yönelik etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor.
13 Aralık 2007
Toplumsal Hizmetler Uygulama dersi kapsamında Anadolu Üniversitesi'nin Tepebaşı Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği fidan dikimi yapıldı
13 Aralık 2007
19’uncu Genç İletişimciler Yarışması'nda Anadolu Üniversitesi öğrencileri ödüllerini aldı.