08 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zehra Çobanlı’nın hazırladığı seramik sergisi ziyaretçilere kapılarını açtı.
06 Ekim 2008
Kendi metinlerini yazan ve oynayan Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübü "Tiyatro Maskesiz" ismini verdikleri ilk tanışma toplantısını gerçekleştirdi
28 Eylül 2008
Umut Vakfı tarafından gerçekleştirilen "Bireysel Silahsızlanma: Yaşama Hak Tanıyın" isimli sergi 26 Eylül Cuma günü Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi'nde açıldı.
25 Eylül 2008
Klasik müzik severler W.A Mozart ve F. Schubert’in eserleriyle müzik dolu bir akşam yaşadılar.
18 Eylül 2008
18 Eylül Perşembe günü 2008-2009 Öğretim Yılı Açılış Töreni sonrasında gerçekleştirilen Açılış Konseri izleyicilerden büyük beğeni topladı
01 Eylül 2008
50. Yılı Kutlama Konserleri’nin sonuncusu Zafer Bayramı’nın 86. yıldönümünde Mihalıçcık’ta gerçekleştirildi.
29 Ağustos 2008
Kütahya'nın Çavdarhisar ilçesinde bulunan Aizanoi Antik Kenti'nde gerçekleştirilen konser sayesinde, izleyiciler tarihi mekanda senfoni keyfi yaşadılar.
27 Ağustos 2008
Büyük Taarruz’un 86. yıldönümünde, Başkomutan Mustafa Kemal Paşa’nın taarruz emrini verdiği Kocatepe’de şafak vakti gerçekleştirilen “Taarruz Konseri” izleyicilere gurur dolu
25 Ağustos 2008
Kurtuluş Savaşı'nın dönüm noktalarından biri olan İnönü Zaferleri, Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ve Devlet Konservatuarı Çoksesli Korosu tarafından düzenlenen konserle
21 Ağustos 2008
Bir yıl Avrupa bir yıl ise Dünya çapında düzenlenen Genç Oyun Yazarları Festivali'nin 2010 yılındaki Avrupa ayağı Türkiye’de gerçekleştirilecek.
21 Ağustos 2008
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın “50.Yılı Kutlama Konserleri” çerçevesinde verdiği konser dolayısıyla, Sivrihisar ilçesinde bulunan tarihi kilise yıllar sonra tekrar