05 Haziran 2008
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümünü son sınıf öğrencilerinin eserleri sanatseverlerle buluştu.
05 Haziran 2008
Uluslararası platformda önemli bir yere sahip olan Dünya Arp Kongresi içinde düzenlenen “Focus on Youth” konserinde Elif Güngör, bir dinleti sunacak.
05 Haziran 2008
Eğlenceli bir şekilde toplumun sorunlarını yanıtsan öğrenciler izleyenlere keyifli saatler yaşattı.
05 Haziran 2008
Ceren Necipoğlu’nun öğrencileri arp konseri verdi.
02 Haziran 2008
“Eskizler” adlı Baskı Sanatları Sergisi, Güzel Sanatlar Fakültesi Baskı Sanatları Bölümü’nden dört öğrencinin ortak bir çalışması olarak karşımıza çıkıyor
02 Haziran 2008
Devlet Konservatuvarı Öğretim Elemanlarından Yrd. Doç.Dr. Esra Gül Atalay’ın 6 öğrencisi bir kontrabas konseri gerçekleştirdi
02 Haziran 2008
Yard. Doç. Kemal Uludağ: “Karmakarış dedik çünkü içinde; resim, seramik, enstelasyon ve heykel gibi oldukça farklı disiplinleri barındırıyor”
02 Haziran 2008
Halk Sanatları ile 35 yıldır uğraşan ve kendisinin seyyah olduğunu söyleyen Fatma Meral Horne, yaptığı işleri fotoğraflayarak halk sanatlarına dikkat çekmeye çalışıyor.
30 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Dans Kulübü’nün gerçekleştirdiği yılsonu dans gösteri Atatürk Kongre Merkezi Opera ve Balo Salonu’nda büyük ilgiyle izlendi
30 Mayıs 2008
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Gösteri Sanatları Kulübü Fakülte Oyuncuları Topluluğu’nun sahneye koyduğu Brecht'in “Üç Kuruşluk Opera”sı Sinema Anadolu'da izleyiciyle buluştu.
29 Mayıs 2008
Devlet Konservatuvarı, Öğretim Elemanları İrem Çelikten, İlkay Ak ve Asu Perihan Karadut’un sunduğu bir oda müziği konseri düzenledi