13 Mayıs 2008
ASO Üflemeli Çalgılar Beşlisi gerçekleştirdiği oda müziği konseriyle sanatseverlerle buluştu
13 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar fakültesi Eskişehir halkıyla buluşma hedefi ile öğrenci çalışmalarını sergileyecek.
13 Mayıs 2008
Anadolu Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü öğrencilerinin Fotoğrafçılık Dersi kapsamında çektikleri fotoğraflardan oluşan sergi ziyarete açıldı.
13 Mayıs 2008
12 Mayıs Pazartesi akşamı Anadolu Üniversitesi İki Eylül Kampüsü’nde Hayko Cepkin ve Şebnem Ferah’ın sahne aldığı konser izleyicileri coşturdu
12 Mayıs 2008
Kubuz, "Meselesine dönük başka amaçlarla popülerleşme eğilimi taşımayan, sinema ve sinemacının anlamına yoğunlaşmaya çalışan bir festival"
12 Mayıs 2008
Barış umuduyla dans eden Ugandalı çocukları konu alan Savaş-Dans belgeseli, Anadolu Üniversitesi 10. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında açık hava sinemasında izleyicilerle
12 Mayıs 2008
10.Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında “Saklı Yüzler“ adlı filmin oyuncusu Berk Hakman’ın katıldığı bir söyleşi düzenlendi
12 Mayıs 2008
10.Eskişehir Uluslararası Sinema Festivali kapsamında gerçekleştirilen söyleşiler aracılığıyla sinama severler usta yönetmen ve oyuncularla buluşmaya devam ediyor.
10 Mayıs 2008
Ulak filminin oyuncuları Yetkin Dikinciler ve Feride Çetin, film gösteriminin ardından düzenlenen söyleşi ile izleyenlerle bir araya geldi.
09 Mayıs 2008
İyi Seneler Londra adlı filmin Yönetmeni Berkun Oya ve oyuncusu Ülkü Duru sinemaseverlerle bir araya geldi.
09 Mayıs 2008
Rieding, Suzuki, Çaykovski, Fiocco, Telemann, Mozart, Bach, Vivaldi, Baklanova, Seitz, Beethoven, Capuzzi ve Kreisler eserlerinin seslendirildiğ, konserde toplam 31 öğrenci sahne aldı