01 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi üstlendiği kazı çalışmalarıyla hem tarihe hem de geleceğe ışık tutmaya devam ediyor.
27 Eylül 2020
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen yeni mezunlar sergisi olan BASE 2020’ye Anadolu Üniversitesi GSF mezunlarından dokuz öğrencinin
29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen ve Prof. Dr. İbrahim Kaya, Anadolu Üniversitesi Karacahisar Kalesi kazı alanını ziyaret
19 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu öğrencilerinin “Yıl Sonu Sergisi” tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle sanal ortama taşındı.
04 Nisan 2020
Türkiye’deki dijital dönüşüm sürecinin önemli merkezlerinden olan Anadolu Üniversitesi, klasikleşmiş Türk edebiyatı eserlerini dijital olarak okuyuculara sunuyor.
11 Mart 2020
Eskişehir’de başlarından geçen hikayeleri senaryolaştıran bir grup kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla "Belki Bu Sefer” isimli oyunu sahneleyecek.
10 Mart 2020
Anadolu Üniversitesi İletişim Tasarımı Bölümü son sınıf öğrencileri proje geliştirme dersi kapsamında PTT ile iş birliği yaparak Türk Devletleri Pul Sergisi düzenledi.
23 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi, Osmanlı Beyliği’nin devlet olma yönünde ilk adımlarını attığı Karacahisar Kalesi’nde yürüttüğü arkeolojik çalışmalarla erken dönem Osmanlı tarihine
20 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nın düzenlediği ''İki Keman Piyano Resitali'' 19 Aralık Çarşamba günü Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleştirildi.
10 Şubat 2020
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen, “Sanat ve Çocuk: Resim Tür ve Teknikleri ile Tanışma” sergisi 8 Şubat Cumartesi günü ziyarete
23 Ocak 2020
LÖSEV Gönüllüleri'nden ‘Canım Kardeşim Ders Evi Projesi’ kapsamında yarıyıl tatil programı içerisinde Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi gezisi, 23 Ocak Perşembe günü