20 Ağustos 2021
Türk Tarihi ile ilgili soruları cevaplamaya çalışan “Taş Mektuplar” isimli programa Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Erol Altınsapan konuk oldu.
17 Ağustos 2021
Yunus Emre ve Türkçe Yılı çerçevesinde Yunus Emre’nin anısını Anadolu Üniversitesi’nin kurumsal kimliğiyle somutlaştırmayı amaçlayan “Yunus Emre Hediyelik Eşya Yarışması”
26 Haziran 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM), “Dört Yöreden Dört Telden Türkülerimiz” adlı söyleşi ve canlı dinleti programı gerçekleştirilecek.
24 Haziran 2021
5. Uluslararası Mikrotonal Gitar Yarışması’nda Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyesi Doç. Emre Ünlenen “Sarı Gelin” türküsüyle birincilik ödülünün sahibi
29 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal projede görev alan öğrencileri makamında ağırladı.
24 Mayıs 2021
Anadolu Üniversitesi’nden “Criticizing Art”semineri
20 Mayıs 2021
Hacı Bektaş Veli’yi anmak ve genç nesillere anlatmak için “Hacı Bektaş-ı Veli’nin Türk Dünyasındaki Yeri” konulu bir panel düzenleyecek.
08 Mayıs 2021
Rus romancı Dostoyevski’nin anısına düzenlenen, “Rus Dili, Edebiyatı ve Kültürü II. Uluslararası Bilimsel Öğrenci Sempozyumu” çevrim içi ortamda gerçekleştirildi.
04 Mayıs 2021
“İlgiden Duyguya, Duygudan Ruha Türk Dünyası Kültür Sanat Etkinlikleri” kapsamında “Gönül Telinden Nağmeler” adlı özel bir konser programı düzenledi.
24 Nisan 2021
101. Yıl Gökyüzü Paydaşlığı: Hedef Ay etkinliği düzenlendi.
24 Nisan 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM), “Dilden Gönüle Ramazan” adlı bir söyleşi ve dinleti programı düzenleyecek.