17 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi (TÜDAM); Çini İşlemeciliği, Bağlama, Seramik ve Türk Sanat Müziği kursu düzenliyor.
13 Aralık 2021
Bu yıl 21.kez düzenlenen ve Türkiye’nin tek üniversite kimlikli festivali olan Eskişehir Uluslararası Film Festivali Sinema Kültürüne Katkı Ödülleri ile kapanışını gerçekleştirdi.
09 Aralık 2021
21. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında düzenlenen “Filmin Sihirli Görsel Sırları” başlıklı atölye, 8 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirildi.
07 Aralık 2021
21. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında düzenlenen “Bir Bağımsız Sinemacının Yolculuğu” başlıklı atölye Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen
07 Aralık 2021
21. Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında gerçekleştirilecek olan workshopların ilki İletişim Bilimleri Fakültesi Şener Şen Salonu’nda düzenlendi.
07 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen "Anadolu Çağdaş Müzik Topluluğu" konseri gerçekleştirildi.
06 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Akustik ve Elektroakustik Kompozisyon Konseri”, Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
04 Aralık 2021
Bu yıl 21’ncisi düzenlenen Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali 3 Aralık Cuma günü Sinema Anadolu’da düzenlenen gala ile sinemaseverlerle buluştu.
03 Aralık 2021
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Bizim Yunus” adlı müzikal dans gösterisi Atatürk Kültür Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda
30 Kasım 2021
Bu yıl 21’ncisi düzenlenen Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali’nin (EFF) basın toplantısı, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Frig Salonu’nda
24 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Barok'tan Günümüze Obua Piyano Resitali”, Anadolu Üniversitesi Koral Çalgan Salonu'nda gerçekleştirildi.