23 Kasım 2021
“Eserleriyle Danyal Mantı’ya Saygı Konseri” 22 Kasım tarihinde Anadolu Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi Opera ve Balo Salonu’nda gerçekleştirildi.
17 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü icra topluluğu “Anadolu Makam” tarafından düzenlenen “Yunus Emre Güfteli Eserler Konseri” AKM'de gerçekleştirildi.
16 Kasım 2021
Rus Yazar Fyodor Mihayloviç Dostoyevski’nin 200. Doğum Yılı anısına düzenlenen sergi, Edebiyat Fakültesi Sergi Salonu’nda açıldı.
15 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ''Ulucan Trio Konseri'' 12 Kasım Cuma günü Anadolu Üniversitesi Atatürk ve Kültür Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda
13 Kasım 2021
“Bütünleşik Bölgesel Kalkınma Aracı Olarak Frigya Jeoparkı Arama Toplantısı” 13 Kasım Cumartesi günü Saat:10:00’da Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı ve Salon 2016’da düzenlenecek.
12 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası tarafından “10 Kasım Atatürk’ü Anma Konseri” , 11 Kasım Perşembe günü Atatürk Kültür Merkezi Opera ve Bale
10 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğretim üyeleri ve öğrencilerinin bir araya gelerek hazırladığı Fuaye Konserleri dizisi devam ediyor.
08 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi 63. Kuruluş Yıl Dönümünde, “Prof. Dr. Orhan Oğuz’u Anma” fotoğraf sergisine ev sahipliği yapıyor.
08 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi’nin kurumsal radyosu 101.7 Radyo A, birbirinden başarılı radyo programlarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
08 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü öğrencilerinin ve öğretim elemanlarının yer aldığı, “Yer değişimi” kavramı üzerinden çevresel sorunları içeren sergi
05 Kasım 2021
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen, Anadolu üniversitesi Koray Çalgan Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler bir araya geldi.