26 Kasım 2006
Çağdaş Türk heykelinin öncü ismi Şadi Çalık'ın eserlerinden oluşan bir seçki Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi'nde sergilenecek
24 Kasım 2006
Efsad, dernek merkezinde gerçekleştirdiği bir etkinlikle, üyelerine fotoğraf okumanın yöntemlerini aktardı
24 Kasım 2006
ArtForum Ankara 2. Plastik Sanatlar Fuarı Kurum Ödülü, Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi'nin oldu.
23 Kasım 2006
Ressam Gencay Kasapçı'nın "Beşinci Mevsim" adlı sergisi, New York Türkevindeki sergi salonunda açıldı.
22 Kasım 2006
Anadolu Üniversitesi Öğretim Görevlisi Hakan Esmer’e farklı kuruluşların ödüllerine layık görüldü.
22 Kasım 2006
"Tablolarımızı tamamladıktan sonra duvara dayamak yerine, onları sergilemeyi tercih ettik."
22 Kasım 2006
Unutulmayanlar adlı filmin galası Anadolu Ünivetesi Sinema Anadolu'da düzenlendi.
20 Kasım 2006
Mozart'ın ünlü eseri İzmir Opera ve Balesi tarafından Eskişehir'de sahnelendi.
19 Kasım 2006
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın usta oyuncuları bir kez daha beklentilerin üstünde bir performans sergileyerek izleyenleri çoşturdular
17 Kasım 2006
Müzik yaşamına birçok çalışma sığdıran genç sanatçı Ozan Tunca, viyolonsel resitali ile müzikseverlerle buluştu.
16 Kasım 2006
Genç yaşta yaşama veda eden seramik sanatıçısı ve Anadolu Üniversitesi Öğretim Üyesi Muammer Çakı anısına düzenlenen "Muammer Çakı Aramızda" seramik sergisi sanatseverlerle buluştu