27 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası, Anka Üçlüsü’nün sunduğu bir konser düzenledi.
27 Kasım 2007
İzmir valisi Kıraç: “Olabilecek her şeyimizle buradayız. Kendimizi en iyi şekilde anlatacağız.”
26 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde IV. Uluslararası Katılımlı Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Semineri (SERES) açılış konseri düzenlendi.
26 Kasım 2007
Birbirinden farklı tekniklerin bir arada bulunduğu “Açık/Kapalı” Sergisi 26 Kasım Pazartesi günü sanatseverlerle buluştu. Kütüphane ve Dokümantasyon Merkezi Alt Sergi Salonu’nda yer
25 Kasım 2007
"Mevlana’nın “Ya olduğun gibi görün ya göründüğü gibi ol” deyişinden yola çıkarak çalışmaya başladım"
23 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalı bölümü öğrencileri, çalışmalarını sunacaklar.
23 Kasım 2007
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, Karagöz ve Hacivat’ın “Büyülü Ağaç” gösterisine ev sahipliği yaptı.
20 Kasım 2007
Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Uluslarası Eskişehir Festivali’nin konuğu olarak gelen Ferhan Şensoy, Fername adlı tek kişilik oyunu ile tiyatro severlerle buluştu.
20 Kasım 2007
Bu yıl 13’ncüsü düzenlenen Uluslararası Eskişehir Festivali’nin konuğu olarak ilk kez Türkiye’de konser veren dünyaca ünlü blues ve caz gitaristi Robben Ford, Eskişehirli seyircilere
19 Kasım 2007
Cetsi, Mozart, Massenet, Donizetti, Ada, Bellini, Verdi, Bized ve Puccini eserlerinin seslendirildiği konser büyüledi
18 Kasım 2007
Portekiz'in uluslararası üne sahip fotoğraf sanatçısı Antonio Sa, çalışmalarıyla Anadolu Üniversitesi’nde.