10 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Bölümü öğretim üyelerinden Araştırma Görevlisi Esin Küçükbiçmen ve Heykel Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Deniz Ilgaz “Gri”
10 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Müzik Bölümü’nde “ Uzun İnce Bir Yol” adlı bir söyleşi düzenlendi. Söyleşiye, keman sanatçısı Özcan Ulucan ve piyano sanatçısı
10 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası 10 Ocak’ta verdiği konserde Çaykovski ve Chausson eserlerini seslendirdi.
09 Ocak 2008
Ezgi Okur’un “Harflerin Ezgisi” adlı seramik sergisi 7 Ocak 2008 tarihinde, Eskişehir Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde açıldı.
09 Ocak 2008
"Her Beden Duyar" isimli beden perküsyon gösterisi engelliler Yüksekokulu öğrencileri tarafından sunuldu
08 Ocak 2008
Sinema Kültürünü Geliştirme Biriminin mimarlık ve sinemayı yan yana getirerek aralarındaki ilişkileri, birbirleri ile etkileşimlerini ve her iki alandan uzman isimlerin katılımı ile "Kent
06 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Topluluğu Tiyatro Anadolu, bir William Shakespeare klasiği olan “Macbeth” adlı oyunun prömiyeri ile sahne aldı
04 Ocak 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı bir klasik müzik konserine daha imza attı.
04 Ocak 2008
Anadolu Karikatürcüler Derneği üyesi 28 sanatçının, değişik konuları kapsayan 50 eseri, Anadolu Üniversitesi Eğitim Karikatürleri Müzesi’nde Eskişehirlilerin beğenisine sunuldu.
04 Ocak 2008
“Ressam Muharrem Pire ile Sanatı ve Eserleri Üzerine Söyleşi” Güzel Sanatlar Fakültesi’ndeydi.
04 Ocak 2008
Ünlü caz sanatçısı Frank Sinatra eserleri caz sevenlerle buluştu.