04 Mart 2008
Yaklaşık 30 yıldan fazla bir süredir profesyonel olarak resim sanatı ile uğraşan Melih Özuysal, 19. kişisel resim sergisi ile Eskişehirli sanatseverlerle buluştu.
04 Mart 2008
Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Amatör Caz Müzisyenleri Festivali, müzikseverlere caz dolu dört gün yaşatacak.
03 Mart 2008
Fazıl Say Eskişehirli sanatseverlere Cumhuriyet konulu açık oturum öncesi eşsiz bir müzik dinletisi sundu.
02 Mart 2008
Pozitif Engelsizler Sanat Topluluğu’nun sahnelediği “Rahmetli de Sollardı” adlı tiyatro oyunu Eskişehirli tiyatro severlerle buluştu. Ülkemizdeki trafik kazalarına dikkat çekmek ve bu
28 Şubat 2008
Senfoni Orkestrası 9 yaşındaki keman sanatçısı Berfin Aksu'nun solist olarak yer aldığı gecede izleyenlere müzik dolu anlar yaşattı
27 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Cam Bölümü’nün düzenlediği japon sanatçılar workshopla Japon Cam Üfleme Tekniği'ni anlatacaklar.
25 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü 2. Sınıf öğrencilerinin sergisi Galeri G’de açıldı.
23 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çocuk Korosu seçmelerine birçok müzik sever ilköğretim öğrencisi başvurdu.
22 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi’nde konser veren Toros Can, klasik müzik severleri bir araya getirdi.
22 Şubat 2008
Türk rock müziğinin en uzun soluklu gruplarından biri olan Moğollar, 40. yıl konserleri çerçevesinde 21 Şubat Perşembe günü Eskişehir’deydi.
20 Şubat 2008
Türkçe Sertifika Programı’nda Türkçe’yi öğrenmede kolaylık sağlayacak müzikler senfonik düzenlemeyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Konser, Anadolu Üniversitesi’nde