31 Mart 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı 3. sınıf öğrencilerinin rol aldığı Marat-Sade, Ankara Devlet Tiyatrosu’ndan Harun Özer tarafından yönetildi
31 Mart 2008
‘Uyandırma Servisi’ performansı ile insanların zamana olan duyarlılığının artırılması amaçlanıyor.
31 Mart 2008
Yazar Semra Topal, sanatseverlerle 29 Martta Adımlar kitapevinin düzenlediği “Edebiyatta Erotizm” konulu söyleşiye katıldı.
30 Mart 2008
Goethe Enstitüsü tarafından hazırlanan “Türk Alman Kent Yazarları Projesi” kapsamında bir ay süreyle Eskişehir’de ağırladığımız Alman Şair Björn Kuhligk Adımlar Kitabevi’nde
28 Mart 2008
Alberto Madiano, Osmanlı’da fotoğraf üzerine söyleşinin ardından “Mutlu Anların Fotoğrafı” ve aile fotoğrafları gösterimiyle fotoğraf sanatını sevenlerle buluştu.
28 Mart 2008
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, sergileyecekleri farklı oyunlarla sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
27 Mart 2008
Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü son sınıf öğrencileri Neo Alışveriş Merkezi’nin yemek bölümüne yönelik yaptıkları çalışmalarını projeye konu olan mekânla
27 Mart 2008
‘Uykusuz’ mizah dergisi ekibi Anadolu Üniversitesi’nde hayranlarının sorularını yanıtladı.
27 Mart 2008
Devlet Konservatuvarı öğrencileri, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde “Daha Karpuz Kesecektik” adlı bir oyun sergiledi
26 Mart 2008
Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından bölge çapında yapılmaya başlanan Arjantin Tango yarışmalarının İkinci etabı Eskişehir’de yapıldı.
26 Mart 2008
Ressam Ayla Yılmaz’ın sergisi kompozisyon ağırlıklı çalışmalardan oluşuyor.