22 Şubat 2008
Türk rock müziğinin en uzun soluklu gruplarından biri olan Moğollar, 40. yıl konserleri çerçevesinde 21 Şubat Perşembe günü Eskişehir’deydi.
20 Şubat 2008
Türkçe Sertifika Programı’nda Türkçe’yi öğrenmede kolaylık sağlayacak müzikler senfonik düzenlemeyle sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Konser, Anadolu Üniversitesi’nde
18 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri, Peter Weiss’in yazdığı ve Harun Özer’in yönetmenliğini yaptığı “Marat-Sade” adlı oyunla izleyenlerle buluştu.
15 Şubat 2008
Yaklaşık 3 yıldır Anadolu Üniversitesi’nde görev yapan Özgür Soğancı kariyerinin 3. sergisinde sanatseverler ile buluşuyor.
15 Şubat 2008
Eurovision finalerinde Türkiye'yi temsil edecek olan Mor ve ötesi şarkılarını bügün açıklıyor.
14 Şubat 2008
Ressam Ömer Metin Kaplan ve Hüseyin Erdoğan’ın çalışmalarından oluşan bir sergide, doğanın izleri büyük ilgi görüyor.
14 Şubat 2008
Edebiyatçılar Derneği Dünya Öykü Günü’nde, Yazar Erendiz Atasü’nün yer aldığı bir söyleşi düzenledi.
13 Şubat 2008
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Galeri G ve S’de Fakülte’nin 31 akademik personelinin çalışmaları “Sevgili Sanat” adıyla açılan sergide yer alıyor.
11 Şubat 2008
EFSAD’da her hafta gerçekleşen fotoğraf gösterimleri devam ediyor
11 Şubat 2008
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Senfoni Orkestrası sanatseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
10 Şubat 2008
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nin düzenlediği "Toplumsal Cinsiyet ve Medya" isimli sempozyumda, 20 üniversiteden gelen öğrencilerin ve konuşmacıların katılımıyla, Toplumsal