Spor

11 Ekim 2019
Anadolu Üniversitesi Kadın Voleybol takımı yeni sezon hazırlıkları kapsamında antrenmanlarına Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Porsuk Meslek Yüksekokulu Spor Salonu’nda hız
07 Ekim 2019
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. Grup'ta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ligin üçüncü haftasında Kırıkkale Büyük Anadolu Spor'la karşı karşıya geldi.
06 Ekim 2019
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, sezonun 2’nci haftasından da galibiyet ile ayrıldı.
04 Ekim 2019
Süper Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Anadolu Üniversitesi futbol takımı, taraftarı önündeki ilk maçına çıkıyor.
01 Ekim 2019
Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, sezona galibiyetle başlayarak ligin zirvesine yerleşti.
30 Eylül 2019
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 6. grupta mücadele eden Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı, ligin ikinci haftasında Keçirören BLD. Bağlumspor ile karşı karşıya geldi.
23 Eylül 2019
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı, sezona galibiyetle başladı.
16 Eylül 2019
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı, Dünya Paralimpik Yüzme Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanan milli yüzücü Sümeyye Boyacı için bir tebrik mesajı
31 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı 2019-2020 sezonu hazırlıklarını 30 Ağustos - 5 Eylül tarihleri arasında Bolu’da sürdürecek.
29 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi tarafından çocuklara spor alışkanlığı kazandırmak ve kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Yaz Spor Okulu, sona erdi.
28 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı Antrenörü ve aynı zamanda Yıldız Milli Kız Takımı Başantrenörü olan Murat Kabadayı, Ankara’da düzenlenen milli takım hazırlık kampına