Spor

23 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi yaz spor okulu voleybol, basketbol ve hentbol branşlarında eğitimlerini tamamlayan sporculara sertifikaları, düzenlenen törenle verildi.
23 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi, eğitim öğretim faaliyetlerin yanı sıra farklı spor branşlarında sürdürdüğü çalışmalarla her yaştan bireyin kişisel gelişim ve becerilerine katkıda bulunmaya
23 Ağustos 2019
Yaz spor okulunda tenis sporu ile iç içe olan öğrenciler, 23 Ağustos Cuma günü katılım sertifikalarını alarak mezun oldular.
22 Ağustos 2019
THF 1. Ligi’nde mücadele eden ve geçtiğimiz yılı 3’üncülükle tamamlayarak yeni sezon için umut veren Üniversitemiz kadın hentbol takımı sezon hazırlıklarına başladı.
22 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi futbol takımı Almanya’nın Frankfurt kentinde düzenlenen dostluk turnuvasında Eskişehir’i temsil etti.
15 Ağustos 2019
“Yaz Spor Okulları” hız kesmeden hentbol antrenmanlarına Eski Çağdaş Spor Salonu’nda devam ediyor.
15 Ağustos 2019
Üniversitemiz yaz spor okulu, Eski Çağdaş Spor Salonunda ki basketbol antremanı ile çalışmalarına devam etti.
14 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesinin yeni nesillere karşı taşıdığı sorumluluk bilinciyle düzenlediği yaz spor okulunda çocuklar tenisle buluşuyor.
06 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi sporcuları, İtalya’da düzenlenen 17 Yaş Altı Kadınlar Avrupa Hentbol Şampiyonasında milli takım için ter döküyor.
05 Ağustos 2019
Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü U-10 ve U-17 futbol takımları, Ankara’da düzenlenen turnuvada namağlup şampiyonluk sevinci yaşadı.
02 Ağustos 2019
Avrupa Üniversiteler Şampiyonası 2019’da Anadolu Üniversitesini temsil eden sporcuları Fatma Törehan ve Bengü Alkan, kendi kategorilerinde madalya kazandı.