Spor

11 Nisan 2017
Anadolu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Futbol Turnuvası finali, 1 Nisan Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Kapalı Futbol Salonunda oynandı.
11 Nisan 2017
Anadolu Üniversitesi Futbol 1. Ligi’nde, Eskişehir Meslek Yüksekokulu (EMYO) ile Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi karşı karşıya geldi.
06 Nisan 2017
Mühendislik Fakültesi ve Fen Fakültesi yükselme mücadelelerini kazanarak Anadolu Üniversitesi 1.Futbol Ligi'ne çıkmaya hak kazandı.
27 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Futbol Takımı ve Voleybol Bayan Takımı, liglerini şampiyonlukla tamamladılar.
15 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Doğa Sporları Kulübünün eğitim toplantısı, 14 Mart Salı günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi M1 no.lu sınıfta kulüp üyelerinin katılımıyla
13 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan “34. Bahar Şenlikleri Spor Festivali” kapsamında düzenlenen futbol müsabakaları kura çekimi
10 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Futbol 2. Ligi’nde, 10 Mart Cuma günü Yunus Emre Kampüsü Futbol Sahası’nda İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) ile Mühendislik Fakültesi karşı karşıya geldi.
09 Mart 2017
Anadolu Üniversitesi Futbol 1. Ligi’nde 9 Mart Perşembe günü, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF), Porsuk Meslek Yüksek Okulu karşısında 6-0'lık skorla kazandı.
09 Mart 2017
Anadolu Ünivesitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Anadolu Üniversitesi Bahar Turnuvaları, Kanal 26 tarafından canlı olarak yayınlanacak.
06 Mart 2017
Kin-ball eğitim, uygulama ve semineri, 3 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.
03 Mart 2017
Belgrad Kombank Arena'da yapılan Balkan Salon Atletizm Şampiyonası'nda 60 metre engelli yarışında Anadolu Üniversitesi öğrencisi Mustafa Güneş, 7.93’lük derecesiyle Büyükler Türkiye