22 Ekim 2024
“Cumhuriyetin İzleri-Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Elemanları ve Mezunları Karma Cumhuriyet Sergisi"
11 Ekim 2024
Anadolu Üniversitesinden 6 öğrenci farklı dal ve kategorilerde ödüle layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.
11 Ekim 2024
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası (ASO) “2024-2025 Akademik Yılı Açılış Konseri” ile Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonunda düzenlenen konser ile yeni sezona merhaba dedi.
08 Ekim 2024
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin (GSF) düzenlediği “Benim Adım Gravür Fatih Mika ve Öğrencileri” adlı sergi GSF Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.
18 Eylül 2024
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürlüğünce görevlendirilen heyet Anadolu Üniversitesi film arşivini yerinde inceledi
27 Ağustos 2024
Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Halkdansları Topluluğu 25-28 Ağustos tarihleri arasında Montenegro Budva'da düzenlenen uluslararası dans ve müzik festivaline katıldı.
14 Haziran 2024
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Halk Dansları Topluluğu Gösterisi” seyirciyle buluştu.
10 Haziran 2024
Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ve Müzik Bölümü öğrencileri katılmış oldukları yarışmalar, ödüller ve yurt dışında aldıkları başarılar ile Üniversitemizi
06 Haziran 2024
Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) “ İz Seramik Heykel Sergisi ve Kabuklar Seramik Heykel Sergisi” isimli sergilere ev sahipliği yaptı.
01 Haziran 2024
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin (GSF) düzenlediği 2021-2022 Mezuniyet Sergisi’nin açılışı GSF Sergi Salonu’nda gerçekleştirildi.
01 Haziran 2024
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulunda geleneksel “Yıl Sonu Sergisi” düzenlendi.