26 Mayıs 2024
"Aşık Veysel: Gönül Gözüyle Görmek" temasıyla gerçekleştirilen 3. Geleneksel Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
22 Mayıs 2024
Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında “Turizm Haftası Açılış Etkinliği” Turizm Fakültesi Bahçesi’nde
22 Mayıs 2024
II. Uluslararası Satranç turnuvasında Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Kulübü üniversitemizi başarıyla temsil etti.
22 Mayıs 2024
60+Tazelenme Üniversitesi son sınıf öğrencileri Eskişehir 1’inci Hava İkmal Bakım Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret etti.
22 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü'nde “Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Yıl Sonu Sergisi” geçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
“Unutulmaya Yüz Tutmuş Türk Dünyası Akıl Zekâ Strateji Oyunu Aşık Oyunları” Edebiyat Fakültesi Taciser Tüfekçi Sivas Salonu’ndan gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
“Müzede Kuşaktan Kuşağa Sanat Köprüsü” etkinliği Çağdaş Sanatlar Müzesinde gerçekleştirildi.
16 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü tarafından “Mozaik Sergisi” düzenlendi. Resim Bölümü lisans öğrencilerinin toplamda 39 eserinin yer aldığı sergi
14 Mayıs 2024
İletişim Müzesi iki tarihi fotoğraf makinesine daha ev sahipliği yapıyor
14 Mayıs 2024
Opera Ana Sanat Dalı tarafından düzenlenen, 13-17 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan 2. Uluslararası Opera Günleri başladı.
13 Mayıs 2024
Sinema ve Televizyon bölümü son sınıf öğrencisi Furkan Demir, yönetmenliğini yaptığı “Farazi” isimli filminin ilk gösterimini Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da