25 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Yapım Bölümü tarafından “Mezuniyet Sergisi” düzenlendi.
25 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “Uluslararası Kıssa Film Günü” Sinema Anadolu’da
23 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübü tarafından düzenlenen “19. Amatör Tiyatro Günleri” Sinema Anadolu’da seyirciyle buluştu.
21 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi düzenlediği pek çok etkinlikle üniversite öğrencisi olmaya aday öğrencilere de yol gösterici olma görevini üstleniyor.
20 Mayıs 2022
Yunus Emre Kampüsü Şenlik Alanında düzenlenen panayırda öğrenci kulüpleri, akademik birimler ve merkezler standlar açarak tanıtım etkinlikleri ve çeşitli aktiviteler gerçekleştirdi.
17 Mayıs 2022
Radyo A yeni programcılarına özel eğitim veriyor
16 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi ve Anadolu Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Kulübü tarafından 2021-2022 Bahar Dönemi Şenlikleri kapsamında düzenlenen
16 Mayıs 2022
Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Türk Halk Müziği Personel Korosu Bahar Konseri” Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonunda müzikseverlerle
12 Mayıs 2022
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası (ASO) tarafından düzenlenen “Barok Akşamı I” konseri Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Balo Salonu’nda (AKM)
10 Mayıs 2022
Büyük Türk düşünürü, mutasavvıf ve halk şairi Yunus Emre, vefatının 701'inci yılında Eskişehir’de düzenlenen bir dizi etkinlikle anıldı.
29 Nisan 2022
Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen “Anadolu Makam Nadir Makamlar Serisi” konseri, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda