18 Kasım 2023
Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad Elmuhandis ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
17 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Yapay Zekaya Sufle Vermek” adlı seminer düzenledi.
15 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e ev sahipliği yapacak.
14 Kasım 2023
TÜDAM Sinema Salonu’nda Prof. Dr. Haşim Şahin’in moderatörlüğünde Yazar Fadime Arzu Aşık’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
13 Kasım 2023
Çevre değerlerini korumak amacıyla düzenlenen “Mehmetçik Ormanı” programına Anadolu Üniversitesi de destek verdi.
10 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Kariyer Merkezi Eskişehir’in önde gelen sanayi şirketlerinden Endel Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Burak Özaydemir'i ağırladı.
10 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Grafik Sanatlar Bölümü tarafından düzenlenen “100’lerle Atatürk Fotoğraf Sergisi” başlıklı sergi, 10 Kasım'da başladı.
10 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü tarafından 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı kapsamında, “Rus Toplumunda Atatürk’ün Yeri” başlıklı seminer
10 Kasım 2023
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete irtihalinin 85. Yılında, gerçekleştirilen tören ile anıldı.
10 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi (UİB) tarafından “Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği” programına katılacak öğrenciler için “2. Oryantasyon” etkinliği düzenlendi.
09 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi, “Kore Mutfağı Uzmanlık Eğitimi Projesi“ kapsamında “Kimbap” yapım atölye çalışması, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü uygulama