23 Kasım 2023
EkoAvrasya Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Hikmet Eren, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’a nezaket ziyaretinde bulundu.
22 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi, 4. Uluslararası Eğitim Teknolojileri ve Çevrimiçi Öğrenme Konferansına (ICETOL 2024) ev sahipliği yapacak
22 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Üniversitemizde öğrenim gören Filistinli öğrencilerle bir araya geldi.
22 Kasım 2023
“Eskişehir L Tipi'ne Kadın Eli Değdi: Bardakçı Zillisi ve Gökmendili Dokuması - Yok Olmaya Yüz Tutmuş Meslekleri Yaşatma Projesi” kapsamında bir protokol imzalandı.
21 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen "Şuşa Beyannamesinin Türkiye Azerbaycan İlişkilerine Yansıması" başlıklı söyleşi, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi AKM'de
21 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Cumhuriyetin 100. Yılında Kapsayıcı Eğitim Teori, Uygulama ve Politikalar” çalıştayı, Kongre Merkezi Salon Anadolu’da
21 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Açıköğretim Fakültesi Tarih Bölümü tarafından düzenlenen “Kore Savaşı’nın Dünya Tarihindeki Yeri” başlıklı konferans, Konferans
21 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü’nün düzenlemiş olduğu “Sports Up” etkinliği Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.
18 Kasım 2023
Filistin Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murad Elmuhandis ve beraberindeki heyet Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
17 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Yapay Zekaya Sufle Vermek” adlı seminer düzenledi.
15 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e ev sahipliği yapacak.