28 Kasım 2023
Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Çocuklarda Ahlaki Muhakeme, Davranış ve Ebeveyn Tutumları” adlı seminer Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda
28 Kasım 2023
BKM Mutfak, İKAF'24’te genç yeteneklerle bir araya gelecek.
27 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen seminerler dizisi “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türkiye Almanya Kültürel İlişkileri” başlıklı konu ile başladı.
24 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin düzenlediği “24 Kasım Öğretmenler Günü” Kutlama Programı Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda
24 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen “Eğlence Kuramı” başlıklı seminer, İBF Lidya Salonu’nda gerçekleştirildi.
23 Kasım 2023
Eskişehir’e gelen Kore Savaşı Mirası Vakfı Başkanı Dr. Jongwoo Han, önce Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
23 Kasım 2023
Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK) “Üşümesin Ayaklar” projesi çerçevesinde Eskişehir’in Sarıcakaya ilçesindeki Kapıkaya İlkokulu’nda çocuklarla biraraya geldi.
23 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi çatısı altında faaliyet gösteren DİLKOM ve EAE iş birliği ile deneyim paylaşım toplantıları gerçekleştirildi.
23 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu tarafından düzenlenen “30. Yılında Engelliler Entegre Yüksekokulu Öğretim Modeli” adlı seminer Engelliler Entegre Projeksiyon
23 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi 28-29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Bölgesinin en büyük kariyer fuarı olan İKAF’24’e ev sahipliği yapacak.
23 Kasım 2023
Özel Eğitim alanının öncülerinden kabul edilen Prof. Dr. Yahya Özsoy adına düzenlenen Topluma Hizmet Ödülleri bu yılki sahiplerini bekliyor.