20 Ekim 2008
Yabancı bir dil öğrenme sürecinde öğrenimi zorlaştıran bazı faktörlerin olduğu eğitim uzmanları tarafından kabul edilmekte. Bu faktörler diller arasındaki bazı farklılıklar
18 Ekim 2008
Eğitim Fakültesi’nde ilk toplantısını gerçekleştiren Çağdaş Eğitim Kulübü, yeni başkan Abbas Öz yönetiminde üyelere kulüp hakkında bilgiler verdi
18 Ekim 2008
Atatürkçü Düşünce Kulübü’nün yeni üyeleri düzenlenen tanışma toplantısında bir araya geldi.
18 Ekim 2008
Litografi Ustası Kadir Halaç uluslararası bir sanat projesinde Alman Grafik Baskı Sanatçısı Micha Kloth ile ortaklaşa çalışma örneği sergiledi
17 Ekim 2008
Karikatür Kulübü Başkanı Gonca Çetinkaya eğlenceli ve hareketli bir ortama sahip olduklarını belirterek kapılarının herkese açık olduğunu söyledi.
17 Ekim 2008
Üyelerine sertifikalı dalgıçlık eğitimi veren ayrıca farklı yerlere geziler düzenleyen Anadolu Üniversitesi Sualtı Kulübü, 9 yıldır faaliyetini sürdürüyor. Yönetim kurulu üyesi
17 Ekim 2008
Üniversitemiz Fen Fakültesi Fizik Bölümü ve BİBAM öğretim elemanlarından Araş. Gör. Cemal Parlak ve Araş. Gör. Özgür Alver, Fen FakültesiFizik Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr.
17 Ekim 2008
Öğrencilere kişisel gelişim ve yurtdışında staj konusunda imkânlar sunan, dünyanın en eski öğrenci platformu AIESEC’in Eskişehir şubesi tarafından düzenlenen toplantıda,
16 Ekim 2008
Türkiye’nin 17 farklı üniversitesinden Türkiye ESN başkanları, başkan yardımcıları ve üyeleri Anadolu Üniversitesi’nde buluşuyor.
16 Ekim 2008
Yard. Doç. Dr. Hayri Ertan profesyonel ve amatör sporcuları incelediği çalışmasında kassal aktivasyonların başarıyı nasıl etkilediğini anlattı.
16 Ekim 2008
Anadolu Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitü’sünde 16 Ekim Perşembe günü enstitü müdürü Prof. Dr. İlknur Keçeli görevini Prof. Dr. Esmahan Ağaoğlu’na devretti.