23 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesinin ev sahipliği yaptığı Sağlık İletişimi Sempozyumu (SİS 2024) açılışı gerçekleştirildi.
23 Mayıs 2024
“Uluslararası Öğrencilerin Deneyimlerinin Baz Alınması ile Uluslararasılaşmayı Geliştirme Çalıştayı” Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
22 Mayıs 2024
Bahar Şenliği 2024 kapsamında düzenlenen “Öğrenci Panayırı ve Uluslararası Öğrenci Kültür Günü”, Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü Anadolu Park’ta gerçekleştirildi.
22 Mayıs 2024
Rektör Erdal, Azerbaycan İktisat Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği 7. Genel Kurul Toplantısına katıldı.
22 Mayıs 2024
Eskişehir Valiliği ve Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi tarafından “Türk Mutfağı Haftası” kapsamında “Turizm Haftası Açılış Etkinliği” Turizm Fakültesi Bahçesi’nde
22 Mayıs 2024
II. Uluslararası Satranç turnuvasında Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Kulübü üniversitemizi başarıyla temsil etti.
22 Mayıs 2024
Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü tarafından düzenlenen “Cumhuriyet Dönemi’nde Türk Arşivciliği ve Cumhuriyet’in 100. Yılı’nda Türkiye’de Selçuklu Tarihçiliği” başlıklı
22 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Türk Mutfağı Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Turizm Fakültesi iş birliği ile Türk Mutfağı Haftası kapsamında düzenlenen "Hayatımız Mutfak" isimli konferans
20 Mayıs 2024
Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ikinci sınıf öğrencileri için düzenlenen "Dönem Sonu İngilizce Proje Sergisi" açılışı Turizm Fakültesi Fuaye Alanında
18 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen “Anadolu Çocuk Şenliği” Eğitim Fakültesi Bahçesi’nde gerçekleştirildi.
17 Mayıs 2024
“Unutulmaya Yüz Tutmuş Türk Dünyası Akıl Zekâ Strateji Oyunu Aşık Oyunları” Edebiyat Fakültesi Taciser Tüfekçi Sivas Salonu’ndan gerçekleştirildi.