08 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Gönüllü Toplumsal Hizmetler Kulübü (GTHK) öğrencileri yeni projelere imza atarak deprem bölgesindeki çocuklara yardım eli uzatmaya devam ediyor.
08 Mayıs 2024
Art&Design Meetup “Mobil Oyunların Tasarım Süreci” eğitimi Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Dekanlık Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
07 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi, 2024 Anadolu International Staff Mobility Week etkinliğine ev sahipliği yaptı.
07 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen 9. Ulusal Üstün Yeteneklilerin Eğitimi Kongresi (ÜYEK 2024) açılışı Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
07 Mayıs 2024
YEMYO Çocuk Gelişimi Bölümü öğretim üyelerinden Dr. Öğretim Üyesi Füsun Kurt Gökçeli ve Öğr. Gör. Dr. Merve Özer Akkaya tarafından “Erken Çocukluk Eğitiminde Güncel Konular”
06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personeli açıklama yaparak İsrail’in Filistinli sivillere yönelik saldırılarını kınadı.
06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi ve Kore Savaşı Mirası Vakfı arasındaki iş birliği protokolü kapsamında Eğitim Fakültesinde çalıştay gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Eczacılık ve Sağlık Kulübü tarafından 11’incisi düzenlenen “Her Yönüyle Eczacılık Sempozyumu” Öğrenci Merkezi Nasrettin Hoca Salonu’nda gerçekleştirildi.
06 Mayıs 2024
"Kadınlara Yönelik Dijital Okur Yazarlık Çalıştayı I" etkinliği Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
03 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Japon Bahçesi düzenlenen tören ve Öğrenci Şöleni ile yeniden hizmete açıldı.
03 Mayıs 2024
“Kültür Söyleşileri” kapsamında “Tarih ve İdeoloji” adlı etkinlik Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi.