05 Temmuz 2024
Anadolu Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından emekli olan akademik ve idari personeline veda töreni düzenlendi.
03 Temmuz 2024
Benli Geri Dönüşüm Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Benli, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
03 Temmuz 2024
Anadolu Üniversitesi İİBF ve TİDE arasındaki işbirliği protokolü kapsamında, İşletme Bölümü mesleki seçmeli dersi statüsünde yürütülen İç Denetim Seminerleri 4.Döneminde
03 Temmuz 2024
“Perakende Genç Yetenek Programı” perakendecilikte yöneticiliğin kapılarını açmaya devam ediyor.
02 Temmuz 2024
Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (Çocuk Üniversitesi), 2024 yaz döneminde çocuklar ve gençler için eğitici ve öğretici programlar sunmaya başladı.
01 Temmuz 2024
Web of Science'da indekslenen dergilerin 2023 yılı Impact Factor oranları yayınlandı.
28 Haziran 2024
Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Üyesi Gazeteci Dr. Murat Yılmaz, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı makamında ziyaret etti.
27 Haziran 2024
Program kapsamında yer alan Öğretmenlik Uygulaması dersleri ise 127 uygulama öğretmeni ile iş birliği yapılarak yürütülürken toplam 594 öğrencinin okullarda uygulama eğitimi alması
25 Haziran 2024
Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve beraberindeki heyet, TÜBA Koordinatörlüğünde yürütülen “INCLUSION Projesi” için Anadolu Üniversitesini ziyaret
14 Haziran 2024
Anadolu Üniversitesi ailesi, Kurban Bayramı dolayısıyla Öğrenci Merkezi Fuaye Alanı’nda gelenek haline gelen bayramlaşma töreni için bir araya geldi.
14 Haziran 2024
“Anadolu Üniversitesi Yaratıcı İşler Ekosistemi: Creative Anadolu” markasının tanıtım etkinliği Anadolu Üniversitesi Sinema Anadolu’da gerçekleştirildi.