Kampüs

14 Mayıs 2024
Prof. Dr. Haşim Şahin, Atatürk Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu asli üyeliğine seçildi.
14 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu’nda “Doğal Afetler ve Engelli Bireyler” başlıklı seminer gerçekleştirildi.
13 Mayıs 2024
İsveç Ankara Büyükelçi Vekili Louise Morsing, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal’ı ziyaret etti.
13 Mayıs 2024
“Haydi Kuşaklararasında Köprü Kuralım” Semineri Anadolu Üniversitesi Merkezler ve Birimler Binasında bulunan Yunus Emre Salonunda gerçekleştirildi.
13 Mayıs 2024
Denetim sektöründeki uzmanlar, öğrencilere kariyer olanaklarını ve kendi deneyimlerini paylaştılar.
10 Mayıs 2024
Rektör Erdal, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki göstermek amacıyla öğrenciler tarafından başlatılan dayanışma eylemini ziyaret etti.
10 Mayıs 2024
Federal Film Akademisi kurucusu oyuncu, seslendirmen ve dublaj sanatçısı Kadir Özübek, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) öğrencileriyle bir araya geldi.
10 Mayıs 2024
URAYSİM projesi ile ilgili çalışmalar Anadolu Üniversitesi öncülüğünde devam ediyor.
10 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi ARİNKOM TTO tarafından düzenlenen “Doktora Tez Danışmanlarına Yönelik Teknoloji Transfer Ofisi Süreçleri Bilgilendirme Toplantısı” Kongre Merkezi Mavi Salonda
09 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi 9 Mayıs Avrupa Günü kapsamında “AB’nin Bütünleşme Süreci İçerisinde Birliğin Kültür Politikası: Farklılık ve Çeşitlilik”
09 Mayıs 2024
“Davranış Bağımlılıkları ve YEDAM Uygulamaları” semineri Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlık Konferans Salonunda gerçekleştirildi.