28 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü tarafından düzenlenen “Program İzleme, Değerlendirme ve İyileştirme Süreçlerinde Temel Kavram ve Uygulamalar” başlıklı eğitim, Kongre Merkezi'nde
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi Kariyer ve Mezun Merkezi (ANAKARİYER) tarafından düzenlenen “Dijital Genç Yapay Zekâ Ekosistemi Tanışma Toplantısı"
27 Mayıs 2024
Edebiyat Fakültesi tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri Buluşması” adlı seminer Edebiyat Fakültesi Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.
27 Mayıs 2024
İstanbul Designathon’da, Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğretim üyesi Doç. Dr. Osman Güldemir’in yer aldığı TarBaGOS takımı birinci oldu.
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi ev sahipliğini yaptığı “Eskişehir L Tipi El Emeği Göz Nuru Satışlı Sergisi” Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sergi Salonunda gerçekleşti
27 Mayıs 2024
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen “Yurt Dışında Eğitim ve Kariyer fırsatları” başlıklı etkinlik, İletişim Fakültesi Şener Şen
24 Mayıs 2024
“Ulusal Uzay Mevzuatı: Dünyadaki Gelişmeler ve Türkiye için Öneriler” konferansı Anadolu Üniversitesi Kongre Merkezi Salon Anadolu’da gerçekleştirildi.
24 Mayıs 2024
Özel Eğitim Bölümü Bilimsel Paylaşım Toplantısı Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından E Blok Konferans Salonunda düzenlendi.
24 Mayıs 2024
Öğretim Materyalleri Sergisi”, Eğitim Fakültesi A Blok dersliklerinde ziyarete açıldı.
23 Mayıs 2024
TÖMER Türkçe Hazırlık Kursları Mezuniyet Töreni, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
23 Mayıs 2024
“5. Bölgesel Toksikoloji Sempozyumu” gerçekleştirildi.