09 Nisan 2018
Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “"Scherzo&Anadolu Trio Oda Müziği Konseri" nde Doç. Dr. Sabriye Özkan’ın öğrencileri dinleyicilere performanslarını sergiledi.
05 Nisan 2018
İletişim Tasarımı ve Yönetimi Bölümü son sınıf öğrencileri ve Uluslararası Öğrenci Kulübü iş birliği ile Proje Yönetimi dersi kapsamında düzenlenen "Kültür Günü" bu yıl ilk
05 Nisan 2018
“Dinletili Seminerler” Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Ulvi Cemal Erkin Salonunda 4 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirildi.
04 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi Müzik Topluluğu’nun “Flamenko Konseri” 4 Nisan Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde
04 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen "Keman ve Piyano Resitali" 3 Nisan Salı günü Anadolu Üniversitesi Salon 2003’te gerçekleştirildi.
03 Nisan 2018
“Akbank Kısa Film Festivali Üniversitelerde” etkinliği kapsamında ödüllü kısa filmler Sinema Anadolu’da sinemaseverlerle buluştu.
02 Nisan 2018
Özgün Can Karaburun’un William Shakespeare’in “Venedik Taciri” adlı eserinden uyarladığı ve oynadığı “Tefeci”, 30 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı
02 Nisan 2018
"Lösev Kampüste" adlı projenin sergi çalışması, 2 Nisan Pazartesi günü Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Sergi Salonu'nda açıldı.
02 Nisan 2018
“TRT Sanatçıları ile Azerbaycan Şarkıları” konseri 30 Mart Cuma günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
02 Nisan 2018
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Pieter Snapper Elektroakustik: Gürültü ve Groove” konseri, 30 Mart Cuma günü gerçekleştirildi.
30 Mart 2018
Dünya Tiyatro Haftası kapsamında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Gençlik Senfoni Orkestrası eşliğinde Opera Anasanat Dalı öğrencilerinin düzenlediği “Bahar Konseri”