06 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğrencilerinin katılmış oldukları yarışmalarda farklı kategorilerde almış oldukları ödüller büyük bir başarı getirdi.
02 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen "Flamenko Konseri" Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu'nda dinleyicilerle buluştu.
01 Haziran 2023
TÜDAM ile Cemal Mümtaz Sosyal Bilimler lisesi iş birliği ile düzenlenen “Aşık Veysel’e Vefa Sempozyumu” Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi.
31 Mayıs 2023
TÖMER ve GSF tarafından düzenlenen “2. Sanat Günleri” TÖMER Parkında gerçekleştirildi.
31 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü Tiyatro öğrencilerinin oynadığı “Ölesiye” adlı tiyatro oyunu seyirci ile buluştu.
31 Mayıs 2023
Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Türk Sanat Müziği Topluluğu Konseri” Öğrenci Merkezi Salon 2016’da müzikseverlerle buluştu
29 Mayıs 2023
​Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü tarafından düzenlenen “Profesör Nurbiye Uz Anısına Lisansüstü Öğrenci Karma Sergisi” Kongre Merkezinde açıldı.
18 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik ve Bale Ortaokulu öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutladı.
17 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencileri 11-13 Mayıs tarihlerinde İzmir’de düzenlenen “Uluslararası Gülsin Onay Piyano Yarışması”ndan ödülle döndü.
17 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen Aşık Veysel’i Anma Konseri Öğrenci Merkezi Salon 2016’da müzikseverlerle buluştu.
17 Mayıs 2023
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÜDAM) Kütüphanesinde Kitap-Hane Söyleşileri-3 etkinliği gerçekleştirildi.