09 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Fuaye Alanında, Genç Yeşilay Klübü tarafından düzenlenen “Telefonu Bırak Kitaba Bak” etkinliği gerçekleştirildi.
07 Kasım 2023
GSF Baskı Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen “Şamandıralar, Sanatçı Kitapları ve Kâğıt Üzerine Çalışmalar” başlıklı sergi, GSF Sergi Salonu’nda açıldı.
03 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü Meydan Fasıl Topluluğu tarafından düzenlenen “Hüseyni Faslı” konseri müzikseverlerle buluştu.
31 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “Türkülerle Cumhuriyetin 100 Yılı” konseri, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda
27 Ekim 2023
"Özgün & Anadolu Senfoni Orkestrası Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Yıl Etkinlik Özel Konseri" müzikseverlerle buluştu.
27 Ekim 2023
Koral Çalgan Salonu’nda “Cumhuriyetin 100. Yılında Batıdan Bize” piyano resitali gerçekleştirildi.
19 Ekim 2023
Etnik müziğiyle izleyenleri büyüleyen Kazakistanlı Turan Ethno-Folk müzik grubu, Eskişehir Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÜDAM) ağırlandı.
16 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Halk Bilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Kabak Kemane Resitali”, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
12 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Türk Halk Müziği Konseri” müzikseverlerle buluştu.
09 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen Şan & Piyano Resitali Devlet Konservatuvarı Ergin Orbey Uygulama Sahnesi'nde gerçekleşti.
06 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası tarafından verilen 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Konseri, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.