12 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Palto Film Günleri, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi desteğiyle 12. kez gerçekleşiyor.
11 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübü Özdüşüm Oyuncu Atölyesi Depo Tiyatro Topluluğu tarafından düzenlenen “Göçebe” adlı tiyatro oyunu sahnelendi.
08 Şubat 2019
Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı “15 Temmuz: Sonsuz” fotoğraf sergisi 7 Şubat Perşembe günü Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı.
06 Şubat 2019
Üniversitemiz Tiyatro Anadolu topluluğunun ilk gösterimini yaptığı “Hayat Böyledir İşte” oyunu 5 Şubat Salı akşamı Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Oda Tiyatro Salonu’nda
04 Şubat 2019
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen “Trio Konseri” 2 Şubat Cumartesi günü Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi Amfi
28 Ocak 2019
Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde klasik müzik dinletisi gerçekleştirildi.
20 Ocak 2019
Üniversitemiz Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen “Türk Sanat Müziği Solo Konseri"ne çok sayıda müziksever katıldı.
16 Ocak 2019
Anadolu’nun Sesleri Türk Halk Müziği Personel Korosu’nun sahne aldığı “Âşıklık Geleneğinde Türküler Konseri”, 15 Ocak Salı günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde (AKM)
15 Ocak 2019
“Kanun Resitali” müzikseverlerle buluştu.
15 Ocak 2019
Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı ve ETİ Çocuk Tiyatrosu tarafından düzenlenen “Kırmızı Başlıklı Kız” oyunu, Sinema Anadolu’da çocuklarla buluştu.
15 Ocak 2019
Anadolu Üniversitesi Eski Rektörü Prof. Dr. Engin Ataç, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarına keman bağışında bulundu.