05 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Anadolu’nun sahnelediği ‘’Kundakçı’’ adlı oyun 4 Ekim Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Oda Tiyatrosu Salonu’nda
04 Ekim 2017
Çağdaş Sanatlar Müzesi’nin düzenlediği “Müze’de Sanat Konuşmaları 01” 04 Ekim 2017 Çarşamba günü gerçekleştirildi. Müze’de Sanat Konuşmaları’nın ilk konuşmacısı
04 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü Öğretim Görevlisi Arş. Gör. Sanem Odabaşı'nın ''Yolcunun Çeyizi'' adlı kişisel sergisi açıldı.
03 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencilerinin kurduğu "Sui Generis Tiyatro Topluluğu" yeni dönemin ilk gösterisi “Şenlik Çıkmazı” adlı oyunla tiyatroseverlerle buluştu.
27 Eylül 2017
Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi Halk Dansları Topluluğu 34.sü düzenlenen “İspanya – Barcelona Adifolk International Folkdance and Musicians Festival” adlı festivale katıldı.
27 Eylül 2017
"Müze’de Müzik” etkinliğinin açılış konseri “Kanun Dinletisi” 27 Eylül Çarşamba günü Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesi’nde gerçekleştirildi.
22 Eylül 2017
"Başka Sinema" günleri Anadolu Üniversitesinde Eskişehirli sinemaseverler ile buluşmaya hazırlanıyor.
11 Eylül 2017
"Kültür ve Turizm Bakanlığı Ankara Türk Dünyası Müzik Topluluğu Konseri ve Dans Gösterisi” 8 Eylül Cuma günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda
03 Ağustos 2017
“Geleneksel Sanatlar Tasarım Çalışma Grubu Karma Sergisi” 03 Ağustos Perşembe Günü Anadolu Üniversitesi Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverler ile buluştu.
19 Haziran 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Gülen Ege Serter ve M. Çetin Ceviz’in beraber verdiği konser dinleyiciyle buluştu.
19 Haziran 2017
Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğu tarafından gerçekleştirilen “Kerem ile Aslı” gösterisi, 17 Haziran tarihinde izleyiciyle buluştu.