19 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü tarafından düzenlene “Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi” başlıklı sergi, 18 Aralık’ta başladı
19 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksek Okulu (EMYO) tarafından düzenlenen “Hayata Bağlı Ol” konulu afiş sergisinin açılışı, EMYO Sanat Galerisi’nde gerçekleştirildi.
18 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen “Dolores ve Claiborne” başlıklı tiyatro, Devlet Konservatuvarı Ergin Orbey Uygulama Sahnesinde
15 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nın düzenlemiş olduğu Gençlik Senfoni Orkestrası’nın vermiş olduğu konser Atatürk Kültür Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda
14 Aralık 2023
“Dede Korkut’un 13. Hikayesi’nde Türk Okçuluğu” başlıklı konferans, Prof. Dr. Taciser Tüfekçi Sivas Konferans Salonunda katılımcılarla buluştu.
12 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü yazar Celil Sadık’ı ağırladı.
12 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF) tarafından düzenlenen “Fikrimi Nasıl Korurum?” başlıklı seminer, İBF Şener Şen Salonu’nda gerçekleştirildi.
11 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Türk Müziği Bölümü tarafından düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Halk Müziğimizden Bir Seçki: Reviş” başlıklı konser
05 Aralık 2023
“Cumhuriyetimizin 100. Yılında Türk Bestecilerimizden Bir Seçki” Konseri müzikseverlerle buluştu.
30 Kasım 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından gerçekleştirilen “90’lar Pop Konseri” dinleyicilerle buluştu.
27 Kasım 2023
“15. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi etkinliği Çalıştayı” kapsamında “Yarının Ustaları Sergisi” açıldı.