23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Sınıf Konseri” 22 Aralık Pazar günü Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
23 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Piyano Resitali” 22 Aralık Pazar günü Koral Çalgan Salonu ’nda gerçekleştirildi.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen “Master Class” söyleşisi, Ergin Orbey Uygulama Sahnesi’nde gerçekleştirildi.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü tarafından Gitar Sınıfı konseri düzenlendi.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Oda Müziği Konseri” 21 Aralık Cumartesi günü Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği “Anadolu Makam Öğrenci Toplulukları” konseri 21 Aralık Cumartesi günü TÜDAM'da gerçekleştirildi.
22 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı piyano ana sanat dalı orta okul ve yarı zamanlı öğrencileri 21 Aralık Cumartesi piyano konser düzenledi.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “ Anadolu Makam Topluluğu konseri, 19 Aralık Perşembe günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM)’nde
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvar tarafından düzenlenen ''Piyano Günleri'' kapsamında, ''Piyano Resitali'' gerçekleştirildi.
20 Aralık 2019
Doç. Kandemir Basmacıoğlu Çalıştayı, 13 Aralık Perşembe günü Devlet Konservatuvarı Ceren Necipoğlu Salonunda gerçekleştirildi.
20 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen “Latin Amerika’dan Prelüd ve Tangolar” adlı solo gitar resitali, 19 Aralık Perşembe günü Koray Çalgan Salonu' nda