27 Ekim 2017
Başka Sinema günlerinde, 28 Ekim Cumartesi günü Sinema Anadolu’da “İşe Yarar Bir Şey” filminin özel gösterimi yapılacak.
26 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi ''Piyano Resitali'' 25 Ekim Çarşamba günü Devlet Konservatuvarı Salon 2003'te gerçekleştirildi.
26 Ekim 2017
İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç “Yol Arkadaşım Film Söyleşisi” için Anadolu Üniversitesindeydi.
19 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen Türk müziği Bölümü Açılış Konseri’’ 18 Ekim Çarşamba günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale
18 Ekim 2017
“Film Müzikleri Keman ve Piyano Resitali" Anadolu Üniversitesi Çağdaş Sanatlar Müzesinde gerçekleştirildi.
17 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Tiyatro Kulübü Yaşayan Tiyatro Topluluğu’nun sahnelediği, Gyula Hay’ın yazdığı “At” adlı tiyatro oyunu, 16 Ekim Pazartesi günü Sinema Anadolu’da seyirciyle
16 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Halkbilim Araştırmaları Merkezi ile Eskişehir PTT Başmüdürlüğünün birlikte hazırladığı "Anadolu’dan Bir Mektup’’ adlı Türk halk müziği konseri
16 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi 13 Ekim Cuma günü yaz dönemi programları kapsamında Çocuk Üniversitesi öğrencileri tarafından hazırlanan serginin
10 Ekim 2017
Palto Film Günleri 10. yılında, Kristal Elma Festivalinde “Ey İyi Afiş” ve “En İyi İllüstrasyon” dallarında 2 Kristal Elma aldı.
10 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi ve Changzhou Teknoloji Enstitüsü iş birliğiyle, Çin’in Changzhou şehrinde 25-27 Eylül tarihleri arasında sergi, tanıtım ve workshop etkinlikleri gerçekleştirildi.
06 Ekim 2017
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası'nın "Sezon Açılış Konseri", 5 Ekim Perşembe günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu'nda gerçekleştirildi.