20 Ocak 2020
Heidi oyunu gösterimi, 18 Ocak Cumartesi günü Sinema Anadolu'da gerçekleştirildi.
19 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezi’nin ev sahipliğinde, 17 Ocak Cuma günü "El Sanatları Teknolojisi-Kırkyama Sergisi" açılışı gerçekleştirildi.
15 Ocak 2020
“Uluslararası Müzede Selfie Günü” etkinliğine, müzeler için farkındalık oluşması amacıyla Anadolu Üniversitesi de destekte bulundu.
15 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Halk Bilim ve Araştırmaları Merkezi Türk Halk Müziği Personel Korosu tarafından düzenlenen “Göç Türküleri” adlı müzik konseri 13 Ocak Pazartesi günü
12 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından düzenlenen ''Yeni Yıl Konseri'' 8 Ocak Çarşamba günü, Koral Çalgan Salonu'nda müzikseverlerle buluştu.
09 Ocak 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyesi Doç. Sabriye Özkan'ın öğrencileri tarafından hazırlanan Oda Müziği Konseri, 7 Ocak Salı günü Koral Çalgan Salonu'nda
07 Ocak 2020
"Baba Parası" filminin Eskişehir galası 6 Ocak Pazartesi akşamı Rektör Prof. Dr. Şafak Ertan Çomaklı'nın katılımıyla gerçekleşti.
05 Ocak 2020
Türk Dünyası Bilim Kültür ve Sanat Merkezinde Klasik Müzik Keman ve Piyano Resitali, 4 Ocak Cumartesi günü gerçekleştirildi.
30 Aralık 2019
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi Musiki Tarihi salonunda "Türk Halk Müziği Dinletisi" 28 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirildi.
30 Aralık 2019
Akustik ve Elektroakustik Kompozisyon Konseri, 28 Aralık Cumartesi günü Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Koral Çalgan Salonu’nda gerçekleştirildi.
30 Aralık 2019
“ Dillerdeki Türküler” konseri 27 Aralık Cuma günü Anadolu Üniversitesi Öğrenci Merkezi Salon 2016’da düzenlendi.