22 Aralık 2020
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye çapında düzenlenen “Sahne Sırası Sende” ses yarışmasının kazananları belli oldu.
13 Aralık 2020
Devlet Konservatuvarına iki büyük ödül.
12 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Öğretim Üyeleri Prof. Gülen Ege Serter ve Öğr. Gör. Şeniz Aybulus’un yer aldığı “Nemeth Quartet” Farkındalık Özel Ödülü'ne layık
09 Aralık 2020
Piyano Anasanat Dalı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Piyano Günleri, yurt içi ve yurt dışından katılan birbirinden değerli piyanist ve eğitmenleri bir araya getirdi.
06 Aralık 2020
Londra’da beşincisi düzenlenen çok aşamalı “Great Composers Competition / The Art of Strings” yarışmasında Anadolu Üniversitesi öğrencileri dereceye girdi.
03 Aralık 2020
Anadolu Üniversitesi tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen ICAY, 3-4 Aralık 2020 tarihlerinde sinema ve gençleri bir araya getiriyor.
03 Kasım 2020
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) pandemi dolayısıyla yüz yüze eğitime ara verilen bu dönemde gerçekleştirdiği sanal sergi ile sanatseverlerle buluşuyor.
01 Ekim 2020
Anadolu Üniversitesi üstlendiği kazı çalışmalarıyla hem tarihe hem de geleceğe ışık tutmaya devam ediyor.
27 Eylül 2020
T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen yeni mezunlar sergisi olan BASE 2020’ye Anadolu Üniversitesi GSF mezunlarından dokuz öğrencinin
29 Ağustos 2020
Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Süleyman Sözen ve Prof. Dr. İbrahim Kaya, Anadolu Üniversitesi Karacahisar Kalesi kazı alanını ziyaret
19 Haziran 2020
Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu öğrencilerinin “Yıl Sonu Sergisi” tüm dünyayı etkisi altına alan COVID-19 pandemisi nedeniyle sanal ortama taşındı.