13 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü öğrencisi büyük başarı gösterdi.
13 Şubat 2024
“Ahi Evran’ın Sesi: Esnafın Türküsü” gösterisi Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonunda izleyicilerle buluştu.
08 Şubat 2024
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Çalgı Yapım Proje Atölyesi düzenlenen törenle açıldı.
07 Şubat 2024
Araştırma Seminerleri (ARSEM) 2024 Kış Açılış Paneli Eğitimleri kapsamında, Anadolu Üniversitesi İİBF BİST Laboratuvarı’nda Açılış Paneli yapıldı.
02 Ocak 2024
Anadolu Üniversitesi Tazelenme Üniversitesi dördüncü sınıf öğrencileri, Mandala dersi kapsamında “Mandala Sergisi gerçekleştirildi.
28 Aralık 2023
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanlık Sergi Salonunda, “100. Yıl Öğretim Elemanları Karma Sergisi’nin açılış töreni gerçekleştirildi.
25 Aralık 2023
Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında gerçekleştirilen “Arkadaşım Eskişehir” adlı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu.
22 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi desteği ile hazırlanan “Belleğin İzi: Neolitik Kent Çatalhöyük” sergisi İstanbul Atatürk Kültür Merkezinde açıldı.
22 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müzik Bölümü'nün düzenlemiş olduğu Yeni Yıl Konseri Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
19 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi’nin ev sahipliği yaptığı “İzmir Tarih Rotaları: Çevresel Grafik Tasarım Sergisi”nin açılışı gerçekleşti.
19 Aralık 2023
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Resim Bölümü tarafından düzenlene “Bağlam ve Bağlaçlar Sergisi” başlıklı sergi, 18 Aralık’ta başladı