16 Mayıs 2017
İstanbul Devlet Opera ve Bale Sanatçılarının verdiği “Chopin ve Liszt Şarkıları Konseri” Anadolu Üniversitesi Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda
15 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tarafından 14 Mayıs Pazar günü Klarnet Konseri gerçekleştirildi.
15 Mayıs 2017
Bosphorus Trio grubunun sahne aldığı “Oda Müziği Konseri”, 12 Mayıs Cuma günü Anadolu Üniversitesi Salon 2003’te dinleyicilerle buluştu.
15 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen "Halk Dansları Topluluğu Gösterisi" iklim temasıyla gerçekleşti.
15 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sanatçı Öğretim Elemanı Çağdaş Alapınar Gençay’ın öğrencisi Ezgi Yalçınkaya sahne aldı.
15 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü Öğretim Görevlisi Cemalettin Yıldız tarafından düzenlenen “Özgün Baskı Grafik Sergisi'' açılışını yaptı.
12 Mayıs 2017
19. Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında gösterilen ''Babamın Kanatları'' filminin ardından, yönetmen ve senarist Kıvanç Sezer izleyicilerle buluştu.
12 Mayıs 2017
“Türk Tasavvuf Mûsikîsi Konseri” 11 Mayıs Perşembe günü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi (AKM) Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
11 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Amfi 2’de “Mimar Sinan Eserleri ve Gizemleri” adlı konferans düzenlendi.
11 Mayıs 2017
Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi Sui Generis Tiyatro topluluğu, Giresun'da düzenlenen 40. Uluslararası Aksu Festivali içerisinde yer alan 23. Fevzi Bayazıtoğlu Tiyatro Günlerine konuk
11 Mayıs 2017
19. Anadolu Üniversitesi Uluslararası Eskişehir Film Festivali kapsamında gösterimi yapılan Rüya filminin yönetmeni Derviş Zaim sinemaseverlerle buluştu.