16 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Halk Bilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Kabak Kemane Resitali”, Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu’nda gerçekleştirildi.
12 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Türk Halk Müziği Konseri” müzikseverlerle buluştu.
09 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü tarafından düzenlenen Şan & Piyano Resitali Devlet Konservatuvarı Ergin Orbey Uygulama Sahnesi'nde gerçekleşti.
06 Ekim 2023
Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası tarafından verilen 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Konseri, Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi Opera ve Bale Salonu’nda gerçekleştirildi.
27 Eylül 2023
Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Heykel Bölümü tarafından düzenlenen "Proje Sergisi" GSF Sergi Salonu'nda izleyicilere sunuldu.
16 Eylül 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen "Eşlilik Kaval Konseri" Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu'nda dinleyicilerle buluştu.
16 Eylül 2023
Anadolu Üniversitesi Halkbilim ve Araştırmaları Merkezi tarafından düzenlenen “Eşlikli Bağlama Konseri” Öğrenci Merkezi Yunus Emre Salonu'nda gerçekleştirildi.
08 Ağustos 2023
Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi tarafından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla “2. Uluslararası Eskişehir Kongresi” düzenlenecek.
22 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi Türk Dünyası Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü (TÜDAM), sanatseverler için bir adım daha atmaya hazırlanıyor.
17 Haziran 2023
Anadolu Üniversitesi tarafından düzenlenen Çatalhöyük Kazı Alanı Gezisi ve Konya Kültür Turu programı sona erdi.
15 Haziran 2023
Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Zülfikar Bayraktar’ın sunumuyla “Başkurt Çocuk Folklorunda Kültürel Bellek Aktarıcısı Olarak Ninniler” başlıklı seminer düzenlendi.